2

Låt oss sköta om er IT

Vi är ett IT-stöd för både era användare och er IT-avdelning. Moderna verksamheter har ofta mycket tekniskt avancerade miljöer för olika typer av verksamhetssystem. Vi ser till att er IT fungerar dygnet runt – året om. Bestäm själva utifrån era behov om ni vill ha hjälp med enskilda insatser eller få en ökad trygghet genom ett support- och serviceavtal.

Ni bestämmer, men oavsett vilka av våra tjänster ni väljer kan ni räkna med bättre kostnadskontroll, tydlig återrapportering med analys och konkreta
åtgärdsförslag.

Vi erbjuder support på plats eller via fjärranslutning. Finns behov erbjuder vi avtal med garanterad inställelsetid.

Fasta tider = lägre kostnad och färre fel

Förebyggande underhåll och problemlösning medför att IT-miljöer fungerar bättre. Ni slipper kostsamma utryckningar och panikåtgärder när olyckan är framme. Genom våra timbankar så minskar risken för överraskningar då ni får ett fast pris för arbetet.

Kontinuerligt går vi igenom er infrastruktur och IT-miljö, samtidigt som vi hjälper era medarbetare efter behov och önskemål. Med våra timbankar får ni verktyget för en god kostnadskontroll.

Kontakta någon av våra kunniga konsulter för att få vet mer om hur vi kan hjälpa just er till en tryggare IT-drift och miljö.

Vi verkar i följande kommuner och platser: Mora, Orsa, Älvdalen, Idre, Malung, Sälen, Rättvik, Tällberg,  Leksand.

Har du frågor om våra produkter?

– fyll i formuläret så återkommer vi snarast